Blog

Gepersonaliseerde LABELS voor doopsuiker October 11 2023, 0 Comments

Gepersonaliseerde labels met de naam van jullie kindje, daar is Paper Pigeon goed in. Er zijn verschillende mogelijkheden én papiersoorten. De kleur wordt afgestemd op jullie geboortekaartje (lettertype & kleur), doopsuikerpresentatie, suikerbonen, doopsuikerdoosjes, ... . Vaak kan een deel van de illustratie van het geboortekaartje ook terugkomen op de labels. (zie voorbeeld Mathijs).

1. Vierkante of rechthoekige digitaal bedrukte labels (CMYK)
2. Ronde digitaal bedrukte labels (CMYK)
3. Labels met traditionele folie (koper, goud, zilver, rosegold, ...)
4. Labels met digitale folie (koper, goud, zilver, rosegold, ...)
5. Cut-out labels. Dit zijn labels waar de naam wordt weggesneden.
6. Labels in hout met gravure.Voorbeeld Claire = labels met digitale koperfolieVoorbeeld Mathijs = rechthoekig digitaal bedrukt label (CMYK)


Nieuwe DROOGBLOEMEN toegevoegd September 29 2023, 0 Comments

Droogbloemen ga ik telkens handmatig uitzoeken bij de groothandel. Zo kan ik altijd de mooiste, volle bundels aanbieden én sluiten de kleuren perfect aan bij de kartonnen doopsuikerdoosjes. Droogbloemen worden namelijk geverfd en elk bad kan weer een beetje verschillen. Zo is het gipskruid momenteel erg fuchsia roze. Tijd dus om op zoek te gaan naar een geschikt alternatief. Gezocht en gevonden ... briza 'oudroos' (rechts op de foto). Deze kan je vanaf nu ook terugvinden in de webshop bij 'afwerken - droogbloemen'. We voegden ook de oudroze (zacht roos) lagurus toe. Daar kunnen weer prachtige combinaties mee gemaakt worden. 


SHOWCASE - letterpress geboortekaartje voor Juliette, fluo kleur op snee September 27 2023, 0 Comments

Wat een knaller is het geworden, het geboortekaartje voor Juliette in letterpress met fluo rood op de rand. 

De kleur voor de naam en tekst op de voor- en achterkant werd afgestemd op de suikerbonen 'extra turkoois' van De Bock. Op basis van deze kleur kozen we voor Pantone 311 U. Op de rand een fluo rood (kleur op snee) bijpassend bij onze fluo rode naamstickers in vinyl. Zo werden kaartje en doopsuikers helemaal op elkaar afgestemd. UPDATE - kleuren kartonnen doopsuikerdoosjes September 16 2023, 0 Comments

Een update over de kleuren van de kartonnen doopsuikerdoosjes.

Gebroken wit 1oudroze 4 en muntgroen pastel zijn einde reeks, maar nog voldoende in voorraad.
- 4 nieuwe kleuren okergeel 1zonnebloemgeelblush en oudroze 5 worden aan het gamma toegevoegd.
- 3 nieuwe 'eco' (spikkel) kleuren gebroken witcrème en sand verwacht in het najaar.
Blauw (parelmoer) en eucalyptus groen niet meer verkrijgbaar.
- Verlaten stilletjes aan het gamma: koffiebruin, chocoladebruin, bruinroos & zand.

Kleuradvies nodig of niet gevonden wat je zocht bij het samenstellen van jouw doopsuikers? Contacteer ons via het contactformulier of de chatbox onderaan de webshop. Je mag ook steeds je geboortekaartje bezorgen voor gericht advies.

Je kan ook kleurstalen bestellen. De kaartjes en hun verzending worden weer terugbetaald bij een eventuele bestelling achteraf (zie voorwaarden).

 


SHOWCASE - blinddruk voor Maurice September 02 2023, 0 Comments

In the picture, schuifdoosje lang 2 met een blinddruk voor Maurice.

Het schuifdoosje lang 2 met inlegstuk is ideaal als je op zoek bent naar een wat groter doopsuikerdoosje. Door gebruik te maken van het inlegstuk vul je ze echter met 11 grote suikerbonen wat op zich niet meer is dan alle andere doopsuikerdoosjes.

Je kan het inlegstuk ook achterwege laten, dan worden de doosjes iets goedkoper en kan je ze rijkelijker vullen met suikerbonen en snoep.
   


VAKANTIEACTIE - 15 euro korting August 26 2023, 0 Comments

PAPER PIGEON vliegt er tussenuit van 28 augustus tem 13 september. Mails en bestellingen worden opgevolgd gedurende deze periode, maar goed voorbereide ouders kunnen nu hun voordeel doen. Profiteer van 15 euro korting op je bestelling via de webshop. 

Geldig van zaterdag 26 augustus tem zaterdag 2 september op je bestelling via de webshop met een minimaal te bestellen bedrag van 100 euro incl btw en verzending vanaf 15 september.

Gebruik de code ONHOLIDAY. (1 per klant)

Hou onze Instagram pagina in het oog wil je  door het jaar heen een koopje doen.


GEBOORTECONCEPT - amandel en zijdegroen 1 June 18 2023, 0 Comments

In the picture, een geboorteconcept met zijdegroen 1, amandel en gebroken wit (biotop) met stickers voor DAX en Mathis uit het Paper Pigeon archief inclusief geboortekaartje voor DAX met das op groeipapier.

geboorteconcept zijdegroen doopsuikerdoosje tetra zakje

Van links naar rechts:

1) display hout (set van 2) / envelop kalk (transparant) formaat 90 x 140 mm / envelop amandel formaat 90 x 140 mm / ronde sticker 40 mm

2) proefbuisje 10,5 cm / grote suikerbonen van Papa Chocolat in ivoor (mat) / mini crispies van Papa Chocolat in goud

3) schuifdoosje vierkant met transparante wikkel in amandel en gebroken wit (biotop)grote suikerbonen van Papa Chocolat in ivoor (mat) / mini crispies van Papa Chocolat in goud / ronde sticker 40 mm

4) dooszakje stokje in zijdegroen 1 ronde sticker 40 mm (DAX) / ronde sticker 40 mm met goudfolie (Mathis) / droogbloemen phalaris zijdegroen / droogbloemen eucalyptus blad klein / mat lint 6 mm gebroken wit / droogbloemen lagurus naturel / droogbloemen hill flower crème

5) tetra doekje amandel / droogbloemen phalaris zijdegroen / droogbloemen eucalyptus blad klein / mat lint 6 mm gebroken wit / 


SHOWCASE - koperfolie op cactusgroen 2 karton June 13 2023, 0 Comments

De ouders van Alice wouden graag een geboortekaartje met koperfolie. De folie werd gedrukt op het cactusgroene 2 karton met aan de achterkant een witte kaart. Een extra dikke kaart dus opgemaakt uit 2 lagen.

Ontwerp door mama Lies. 

Dankjewel voor het vertrouwen, Lies. 

Meer geboortekaartjes in onze Hall of fame.


SHOWCASE - geboortekaartje Ceriel letterpress May 12 2023, 0 Comments

De ouders van Ceriel wouden graag een geboortekaartje met letterpress in een grijsblauwe kleur. De kaartjes werden gedrukt op het mooie Macho George 800 gram. 

Ontwerp door Sien Deviaene.

Dankjewel voor het vertrouwen, Sien. 

Meer geboortekaartjes in onze Hall of fame.

letterpress geboortekaartje


Glazen bokaaltjes met GEGRAVEERD kurken deksel April 17 2023, 0 Comments

Je kan doopsuikers op verschillende manieren personaliseren. Denk aan (ronde) stickers, naamstickers vinyl, labels in allerlei vormen, bedrukken van doosjes, ... . Ook voor het graveren van houten labels of kurk kan je bij ons terecht. 

Op de foto: tetra zakjes in gebroken wit / mat lint gebroken wit 25 mm / dooszakje met klep / clip brons / houten houder (beuk) voor kaartjes A6 / glazen bokaaltje met kurken deksel / badzout wit / extra toevoeging badzout - goudsbloem (per 5 gram) / geurkaarsje met kurken deksel / bellenblazer wit met wikkel in kraft. Prijs voor wikkels op aanvraag.


SHOWCASE - geboortekaartje Thor February 20 2023, 0 Comments

Met lasercutting kan je leuke dingen doen zoals het geboortekaartje voor Thor dat bestaat uit 2 lagen. Aan de voorkant werd de naam Thor via lasercutting uit het mooie, warme sienna bruin gesneden. Daaronder een wit kaartje dat langs beide kanten bedrukt werd. Doordat er met 2 lagen karton gewerkt wordt, krijg je een extra dikke kaart.

Helemaal matchy matchy met bedrukte doopsuikerdoosjes en doosjes in sienna bruin. De doopsuikerdoosjes in groeipapier passen perfect bij dit thema. 

Meer geboortekaartjes in onze Hall of fame.

EINDEJAARSACTIE - 10% korting December 29 2022, 0 Comments

We gaan het jaar uit met een nieuwe kortingsactie. Profiteer van -10% op je bestelling via de webshop

Geldig van donderdag 29 december tem zondag 1 januari 2023 op je bestelling via de webshop met een minimaal te bestellen bedrag van 100 euro incl btw.

Gebruik de code EINDEJAARSACTIE. (1 per klant)

Hou onze Instagram pagina in het oog wil je ook gewoon door het jaar heen een koopje doen.


Nieuw - SMARTIES XL en nieuwe kleur pralinéknikkers December 14 2022, 0 Comments

Papa Chocolat breidt het gamma suikerbonen en pralinéknikkers uit met een nieuw product, de Smarties XL en een nieuwe kleur pralinéknikkers nl terracotta/wit. Er zijn dus naast suikerbonen talrijke andere mooie én lekkere opties om je doopsuikerdoosjes, zakjes, ... te vullen. 

De Smartie XL is een 2 cm grote confetti met een kern van witte chocolade, een randje pure chocolade en een dun knisperig suikerlaagje.  

 

 

 

 

 

 


SINTERKLAASACTIE - 10% korting December 05 2022, 0 Comments

De Sint deelt pakjes uit en ook bij Paper Pigeon scoor je een korting van -10% op je bestelling via de webshop

Geldig van maandag 5 tem 6 december op je bestelling via de webshop met een minimaal te bestellen bedrag van 80 euro incl btw.

Gebruik de code SINTERKLAASACTIE. (1 per klant)

Hou onze Instagram pagina in het oog wil je ook gewoon door het jaar heen een koopje doen.


CYBERWEEKEND November 24 2022, 0 Comments

Van zaterdag 26 tem maandag 28 november krijg je 10% korting op je bestelling via de webshop met een minimaal te bestellen bedrag van 47 euro incl btw.

Gebruik de code CYBERWEEKEND2022. (1 per klant)

Dit doen we overigens niet enkel met Black Friday of het cyberweekend. Hou onze Instagram pagina in het oog wil je ook gewoon door het jaar heen een koopje doen.


Kerstmis en winter gezelligheid - TIP November 14 2022, 0 Comments

Budgetvriendelijke, seizoensgebonden tip om de herfst- en wintermaanden net dat ietsje gezelliger te maken. Denk aan cadeautjes voor jezelf en/of geliefden, maar ook leuke activiteiten en misschien wel uitstapjes. 

In een ver verleden volgde ik een paar modules 'bakkerij' aan de PIVA in Antwerpen. Als de dagen donkerder worden, komt de bakkriebel elk jaar weer binnengeslopen en kan ik niet wachten het huis te vullen met de heerlijke geuren van ovenverse taartjes en cake.

Bij Delhaize vond ik deze leuke bakvorm voor cakejes en muffins. Zoek ze in de afdeling Kerstdeco van je lokale winkel want online zijn ze uitverkocht. Wees er snel bij want op is op, vrees ik.

Prijs: 4,99 euro incl btw.
Top 10 BUDGETVRIENDELIJKE doopsuikertjes November 09 2022, 0 Comments

Doopsuikertjes moeten helemaal niet veel kosten om mooi te zijn. We verzamelden 10 van onze goedkoopste toppertjes. Vul en werk af naar wens. 

1) Mica balkje

Mica balkje: 0,48 euro/ex
Eventueel naamsticker vinyl: 0,68 of 0,72 euro/ex
Eventueel 11 suikerbonen0,055 tot 0,066 euro/ex (maximaal 0,73 euro voor 11 boontjes)

2) Toblerone doosje

Toblerone doosje: 0,75 euro/ex
Eventueel naamsticker vinyl: 0,68 of 0,72 euro/ex
Eventueel 9 à 10 suikerbonen0,055 tot 0,066 euro/ex (maximaal 0,59 euro voor 9 boontjes)

3) Rond doosje mica

Rond doosje mica: 0,70 euro/ex
Eventueel naamsticker vinyl: 0,68 of 0,72 euro/ex
Eventueel +/- 37 gram Meli Melo zachte gommen snoep: 0,37 euro

4) Blokbodemzakje met omslagkarton

Blokbodemzakje XS met omslagkarton: 0,80 euro/ex
Eventueel ronde sticker 40 mm - geen vaste stukprijs, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden. 
Eventuele vulling (snoep, crazy nuts, ... ).

5) Blokbodemzakje 

Blokbodemzakje mica (maten XS, S of M): 0,15 euro/ex
Eventueel ronde sticker 30 of 40 mm - geen vaste stukprijs, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden. 
Eventuele vulling (koekjes, snoep, ...).

6) Blokbodemzakje kraft, zwart of wit

Blokbodemzakje kraft, zwart of wit: 0,55 euro/ex
Eventueel ronde sticker 30 of 40 mm - geen vaste stukprijs, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden. 
Eventuele vulling (snoep, badzout, koekjes, ...).

7) Pergamijnzakje

Pergamijnzakje rechthoek: 0,30 euro/ex
Eventueel ronde sticker 30 of 40 mm - geen vaste stukprijs, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden. 
Eventueel 7 à 8 suikerbonen0,055 tot 0,066 euro/ex (maximaal 0,46 euro voor 7 boontjes). 

8) Pergamijnzakje met omslagkarton

Pergamijnzakje rechthoek met omslagkarton: 0,85 euro/ex
Eventueel ronde sticker 30 of 40 mm - geen vaste stukprijs, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden. 
Eventueel 7 à 8 suikerbonen: 0,055 tot 0,066 euro/ex (maximaal 0,46 euro voor 7 boontjes). 

9) Balkje

Doosje balkje: vanaf 0,75 euro/ex
Naamsticker vinyl: 0,68 of 0,72 euro/ex
Eventuele vulling.


10) Glazen bokaaltje met gouden, wit of zwart deksel

Glazen potje met gouden, wit of zwart deksel: 0,90 euro/ex
Eventueel naamsticker vinyl: 0,68 of 0,72 euro/ex
Eventuele vulling (snoep, nootjes, suikerbonen, badzout, ...).


Nieuw DOOPSUIKERDOOSJE bonbondoosje laag. November 03 2022, 0 Comments

We voegen weer een nieuw doopsuikerdoosje toe. Wil je dus graag uitpakken met iets origineels? Dan kan dat zeker met het lage bonbondoosje in trapezium vorm.

Voorbeeld Oona: traditionele zilverfolie op indigoblauw karton & fluweel wit.


Nieuwe DROOGBLOEMEN November 01 2022, 0 Comments

Gisteren een bezoekje gebracht aan de droogbloemen groothandel. Ik vind het steeds de moeite om tot daar te rijden want zo selecteer ik altijd de mooiste volle bundels én ben ik zeker dat de kleuren perfect aansluiten bij de kartonnen doopsuikerdoosjes. Bovendien splits ik de bundels van de groothandel niet op in kleinere dunne bundels. 

Wat is er nieuw te ontdekken bij de droogbloemen:

- Lagurus bruinroos/cayenne (pluimpjes)
- Lagurus eucalyptus grijs (pluimpjes)
- Lagurus terracotta (pluimpjes)
- Lagurus donkerlila (pluimpjes)
- Lagurus bordeaux (pluimpjes)
- Phalaris terracotta (grassoort)
- Glixia wit (fijne bloemetjes)
- Glixia plum (fijne bloemetjes)
- Haver naturel
- Gipskruid rood (fijne bloemetjes)
- Broom bloom dusty mauve (fijne bloemetjes)
- Eucalyptus blad klein dusty mauve (blad)
- Quinas creme 

Met veel liefde en zorg uitgezocht dus om de mooiste doopsuikertjes af te werken.


Throwback - HALLOWEEN 2021 October 20 2022, 0 Comments

Throwback naar Halloween 2021 want deze zijn te leuk om niet even opnieuw te delen. 

Doosjes, flesjes, parfumflesjes, bloempotjes, zwarte zeep, crazy nuts van @debockchocolatesandsweets, ... 1 stop to shop, de Paper Pigeon webshopperie!

Van link naar rechts: dooszakje stokje zwart / stickers vinyl wit / flesje klein zwart met zwarte geurstokjes 50 ml / flesje groot zwart 250 ml / Smarties marmer zwart/wit / bloempotje zwart / zeep zwart met kalkwikkel / glazen bokaaltje kurk / Crazy Nuts De Bock in marmer zwart/wit / parfumflesje mat zwart met zwarte sierring / marmeren presentatie dienblad zwart


SHOWCASE - geboortekaartje Jef, goudfoliedruk October 08 2022, 0 Comments

De ouders van Jef, Pauline en Thomas, wouden graag een kaartje met leeuwtje (welpje), traditionele goudfoliedruk op het warme sienna bruine karton en een gebroken witte achterkant. Doordat er met 2 lagen karton gewerkt wordt, krijg je een extra dikke kaart.

Helemaal matchy matchy met de doopsuikerdoosjes in sienna bruin. I love it.

Dankjewel voor het vertrouwen. 

Meer geboortekaartjes in onze Hall of fame.


HEXAGOONDOOSJE, uniek bij Paper Pigeon in 2 nieuwe kleuren October 07 2022, 0 Comments

Verras vrienden en familie met dit unieke hexagoon doopsuikerdoosje, enkel te vinden bij Paper Pigeon. We vulden het gamma aan met 2 nieuwe kleuren: het warme sienna bruin en cognac parelmoer. De perfecte herfst- en winterkleurtjes. Daarnaast nog steeds verkrijgbaar in het wit, zijdegroen 1, oudroze 3, terracotta 1 en zonnebloemgeel.

Wil je toch een ander kleur? Geef ons dan een seintje want ook dat kan geregeld worden mits een meerprijs.


 Hexagoon doosje in sienna bruin / ronde sticker 40 mm

 Hexagoon doosje in koper 1 / cognac (parelmoer) / ronde sticker 40 mm


ROCK CANDY sticks als doopsuikeralternatief September 14 2022, 0 Comments

Op zoek naar een leuk alternatief voor suikerbonen en wil je origineel uit de hoek komen? Dan zijn de Rock Candy Sticks van Candyville misschien wel wat je zoekt. Met de suikerstokjes kan je zowel warme als koude dranken zoeten. Ze zijn er in 5 verschillende trendy kleuren: terracotta, (gebroken) wit, zijdegroen, lichtblauw en lichtroos. 

Steeds per 10 in een doos - 1 doos komt op 9,5 euro of 0,95 euro per stick.


GeboorteKAARSJES - extra gezellig September 08 2022, 0 Comments

Ook op deze schattige dinerkaarsjes nog 10% korting tot en met 15 september met de code 'KAARSJE'. De donkere herfst- en wintermaanden komen er weer aan dus het ideale geboortebedankje om het thuis extra gezellig te maken. Ook ideaal als meter / peter cadeau. Combineer bijvoorbeeld meerdere kaarsjes en werk af met een mooi koord of lint en gepersonaliseerd label. 

Op de foto: pelsje oudroze / dinerkaarsje wit / proefbuisje 15,5 cm / jute koord (fijn) / hemp koord / rechthoekige labels.

Op de foto: pelsje (gebroken) wit / dinerkaarsje wit / proefbuisje 15,5 cm / jute koord (fijn) / rechthoekige labels / dooszakje klep / clipje brons


NIEUWE kleuren SUIKERBONEN van Papa Chocolat September 01 2022, 0 Comments

Papa Chocolat voegt weer een aantal nieuwe kleurtjes toe aan hun suikerbonen assortiment. Ontdek de 5 nieuwste kleuren: hazelnoot marmer, amazone groen, midnight blue, abrikoos en terracotta roos marmer. Allen matte suikerboontjes. 

Ontdek ze in onze webshop bij vulling - suikerbonen.

(Klik op de titel voor meer foto's)


10% KORTING op alle kaarsjes August 20 2022, 0 Comments

Tot en met 15 september kan je genieten van 10% korting op alle grote en kleine kaarsjes in voorraad.

Toch meer nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Koop nu dus al kaarsjes in voor jouw herfst- of winterbabietje, huwelijksbedankjes, eindejaarsgeschenk, meter/peter cadeau, ... .

Gebruik kortingscode KAARSJE. 

Ook op deze heerlijke NIEUWE kaarsjes met kurken deksel 10% korting. Ze passen overigens perfect bij de bokaaltjes met kurk. Matchy matchy, cause we like that. 


NIEUW - kleine bruisballetjes August 16 2022, 0 Comments

Puur badkamer plezier, deze kleine bruisballetjes in wit of terracotta. Ook mooi in combinatie met het badzout dat er in verschillende combinaties is (of stel je eigen favoriete mix samen).


NIEUW - houten doopsuikerdoosjes, ecologisch August 13 2022, 0 Comments

Nieuw in het assortiment zijn deze houten doosjes van 7 x 7 x 3,5 cm. Niet alleen ecologisch, maar ook mooi om bij te houden en ideaal om te graveren. Voor de gelegenheid gevuld met de heerlijke Crazy Nuts van De Bock. For the record, dit zijn geen gewone amandelboontjes. Het extra dikke laagje chocolade rond de amandel maakt een wereld van verschil. 

Crazy Nuts zijn er in 2 soorten: wit en zwart/wit marmer. 


10% KORTING op alle glazen bokaaltjes met blikken of plastic deksel July 23 2022, 0 Comments

Tot en met 15 augustus kan je genieten van 10% korting op alle glazen bokaaltjes met blikken of plastic deksel. Gebruik kortingscode GLAS. SHOWCASE - geboortekaartje en doopsuikers voor Fien in cognac/koper. July 15 2022, 0 Comments

Oh, wat een pareltje. Zo blij weer dat we mochten helpen bij het geboortekaartje en de doopsuikertjes van Fien in Cognac/Koper parelmoer. Wat werd het een prachtig resultaat. Bedankt mama Brenda voor de prachtige foto's. Ik had de doopsuikerpresentatie / concept niet beter in beeld kunnen brengen. 


Doopsuikerdoosjes in FLUWEEL July 05 2022, 0 Comments

Streelzacht, onze doopsuiker / geboortesuikerdoosjes in fluweel. Een hoge aaibaarheidsfactor dus. Ze zijn er in verschillende kleuren: marineblauw (donkerblauw), indigo (jeansblauw), zand, oudroze, zijdegroen, zwart, wit en roest (terracotta) en verschillende vormen. 

Kubusdoosje / Dooszakje met klep / Balkje / Schuifdoosje rechthoek / Tasje hoog / Schuifdoosje vierkant Schuifdoosje lang 1

(Klik op de titel voor meer foto's)Nieuwe SUIKERBONEN van DE BOCK June 13 2022, 0 Comments

De Bock heeft een nieuwe reeks matte suikerboontjes uitgebracht 'de velvet collectie' met 5 nieuwe kleuren: groen, blauw, geel, bruin en rood. We hebben de benaming veranderd zodat jullie meteen weten bij welke doosjes deze boontjes onder andere passen. Het werd dus velvet zijdegroen/olijf, velvet indigoblauw, velvet zacht okergeel, velvet cayenne en velvet rood. Niet alleen lekker, maar ook super mooi. Je vindt ze in de webshop bij 'suikerbonen DE BOCK'. 

Op de foto doosjes in cayenne, zijdegroen 1, indigoblauw en onderaan terracotta 1. 


10% KORTING op alle pompjes voor zeep of body lotion May 01 2022, 0 Comments

Gedurende de hele maand mei kan je genieten van 10% korting op alle body lotion- en zeeppompjes.


Focus op KLEUR - tinten paars/oranje/roos April 30 2022, 0 Comments

Wie durft de kiezen voor kleur? Er werden weer 2 nieuwe kleuren toegevoegd aan het uitgebreide gamma: lichtpaars en flamingo. De ideale gelegenheid om het schuifdoosje lang 1 met transparante wikkel te showcasen in een zee van paars, geel, roos en rood. 

In de doosjes de suikerbonen van PAPA CHOCOLAT met in het paarse doosje van links naar rechts:

koraal marmer mat (dit is niet terracotta marmer mat, maar nog een tintje roder) / donkerpaars mat / lila mat / sweet sunset glossy / goud parelmoer / donkerpaars mat / koraal marmer mat / lila mat / koraal marmer mat / koraal marmer mat / goud parelmoer / donkerpaars mat / lila mat / goud parelmoer 

Afgewerkt met een naamstickers vinyl in oranje. 

Ook prachtig in combinatie met de droogbloemen 'lagurus geel'.


INSPIRATIE - geboortebedankje April 25 2022, 0 Comments

In de vorige blogpost kreeg je al een voorproefje van de heerlijke likkoekjes als alternatief voor suikerbonen, maar hoe kan je koekjes nu leuk verpakken? Een voorbeeldje met ons glazen bokaaltje met houten deksel en breed mat lint. Werk af met een naamstickers in vinyl


Doopsuikeralternatief, een nostalgisch KOEKJE April 11 2022, 0 Comments

Als je ze nog kent van vroeger uit je kindertijd, ben je sowieso al verkocht. Voor wie het koekje nieuw is zeker het ontdekken waard. De likkoekjes zijn namelijk ideaal als doopsuikeralternatief. Niet alleen lekker, maar ook het formaat en de kleuren zijn perfect te combineren met de (gekleurde) doopsuikerdoosjes, blokbodemzakjes, ... . Daarnaast geschikt om als geboortebedankje uit te delen in de klas van grote broer of zus. 

De koekjes zijn er in verschillende kleuren

Biscuits glacé wit - vanille 500g
Biscuits glacé roos - aardbei 500g
Biscuits glacé blauw - cotton candy 500g
Biscuits glacé groen - limoen 500g
Biscuits glacé licht oranje (blush) - sinaas 500g


Veelzijdig GEBOORTESUIKERDOOSJE 'schuifdoosje lang 1' April 05 2022, 0 Comments

Vandaag leggen we de focus op het schuifdoosje lang 1, een veelzijdig doopsuikerdoosje dat je op verschillende manier kan afwerken.

(Klik op de titel voor meer foto's)


Focus op KLEUR - tinten roos/bruin/terracotta April 02 2022, 0 Comments

Graag stellen we een paar kleuren voor die niet alleen apart, maar ook samen heel mooi zijn en dit aan de hand van het vlinderdoosje. Uiteraard kan je deze kleuren ook terugvinden bij de andere doopsuikerdoosjes

Van boven naar onder en van links naar rechts:

zandsteen / havanna / rosegold (parelmoer) / oudroze 2
terracotta 2 / cayenne / grape / bruin
bordeaux 2 / oudroze 3 / amandel / koper (parelmoer) 

(Klik op de titel voor meer foto's)


Unieke geboortbedankjes in GROEIPAPIER March 20 2022, 0 Comments

Ideaal om de lente en de zomer in te gaan, doopsuikerdoosjes in groeipapier. Uniek bij Paper Pigeon. Plant de doosjes, geef water en zie de zaadjes groeien tot veldbloemen.

De doosjes in groeipapier kan je terugvinden in 3 vormen: de hoge doosjes met gaatjes, kubusdoosjes en schuifdoosje rechthoek

(Klik op de titel voor meer foto's)


Andere kleur HEXAGOON doosje? Bestel ze nu zonder meerprijs. February 27 2022, 0 Comments

We bestellen binnenkort weer hexagoon doosjes bij. Wil je ze graag in een kleur die niet tot 1 van onze 6 standaardkleuren behoort, dan kan je deze nu bestellen zonder meerprijs.

Verras vrienden en familie met dit unieke hexagoon doosje, exclusief bij Paper Pigeon. Momenteel beschikbaar in 6 verschillende kleuren: wit, zijdegroen 1, oudroze 3, dusty mauve, terracotta 1 en zonnebloemgeel, maar je kan ze ook bestellen in olijfgroen, marine, cognac/koper parelmoer, gebroken wit, koningsblauw 1 om er maar een paar op te noemen.

Normaal kan je deze kleuren die niet vast in voorraad zijn bestellen mits meerprijs, maar als ik voor maandag 7 maart 2022 jouw bestelling kan meenemen, valt de meerprijs volledig weg.

Contacteer ons via het contactformulier of de chatbox onderaan de webshop.

hexagoon doopsuikerdoosje


SHOWCASE - geboortekaartje in roze fluweel February 22 2022, 0 Comments

Het werd een uniek geboortekaartje met een hoge aaibaarheidsfactor voor Berthe (16 januari 2022). Wat zijn wel zelf fier op het resultaat. Opnieuw een fijne samenwerking met de ouders. 

Geboortekaartje in Postkaartformaat met traditionele goudfoliebedrukking op oudroze fluweel. OPGELET, mosterdgeel en zonnebloemgeel verlaten het gamma February 17 2022, 0 Comments

Mosterdgeel verlaat helaas binnenkort ons uitgebreid gamma doopsuikerdoosjes. Op zoek naar deze kleur? Snel bestellen is de boodschap. Zonnebloemgeel kan je momenteel enkel nog bestellen in de hexagoon doosjes. Lichtgeel, geel en oker blijven gelukkig wel. 

(Klik op de titel voor meer foto's)Gipskruid naturel, NIEUW bij de droogbloemen. February 15 2022, 0 Comments

Een nieuwe toevoeging bij de 'droogbloemen', het dromerige gipskruid naturel. Deze fijne witte bloemetjes zijn de perfecte afwerking voor jouw doopsuikerzakjes, doosjes, ... .

(Klik op de titel voor meer foto's)


Hexagoon doopsuikerdoosje - UNIEK bij Paper Pigeon February 11 2022, 0 Comments

Verras vrienden en familie met dit unieke hexagoon doosje, exclusief bij Paper Pigeon. Momenteel beschikbaar in 6 verschillende kleuren: wit, zijdegroen 1, oudroze 3, dusty mauve, terracotta 1 en zonnebloemgeel.

Wil je toch een ander kleur? Geef ons dan een seintje want ook dat kan geregeld worden mits een meerprijs. 

(Klik op de titel voor meer foto's)


We voegen een NIEUW DOOSJE toe aan ons uitgebreid gamma doopsuikerdoosjes. February 09 2022, 0 Comments

We stellen met trots een nieuw geboortesuiker doosje voor. Deze keer een dooszakje met klep. Je kan de doosjes sluiten door middel van een clipje, wasknijper of gewoon met dubbelzijdige tape. Al deze opties vind je overigens terug bij afwerken / extra materialen in de webshop.

Het dooszakje met klep kan je bestellen in maar liefst 57 verschillende kleuren. Zie je de bomen door het bos niet meer? Bestel dan onze stalenkaartjes. De kaartjes en hun verzending worden weer terugbetaald bij een eventuele bestelling achteraf (zie voorwaarden). Je kan ook steeds terecht bij ons voor gericht advies ivm kleuren. 

Op de foto trouwens het doosje in 1 van onze nieuwe kleuren 'sienna (bruin)' en het kleine glazen stolpje met de heerlijke pralinéknikkers van Papa Chocolat. 

 


NIEUWE KLEUR - sienna(bruin) January 24 2022, 0 Comments

Er werd een nieuwe kleur toegevoegd aan het gamma: 'sienna(bruin)'. Kleur nummer 94 ondertussen want voor elk geboortekaartje is er wel een bijpassende kleur en ik verklap nog een geheimpje! Binnenkort komen er nog 3 nieuwe kleuren bij, maar voorlopig is het nog even genieten van dit mooie, warme bruin. // Op de foto schuifdoosje rechthoek met traditionele goudfoliebedrukking. //


FOCUS OP KLEUR - Doopsuikertjes in warm terracotta January 07 2022, 0 Comments

Ondertussen is ons kleurengamma doopsuikerdoosjes uitgebreid tot maar liefst 94 verschillende kleuren en tinten. Vandaag leggen we graag de focus op het mooie, warme terracotta. 

(Klik op de titel voor meer foto's)Blokbodemzakjes wit of zwart March 15 2021, 0 Comments

Wist je dat ons blokbodemzakje in kraft er ook in een witte of zwarte versie is? De zakjes zijn uitermate geschikt voor het verpakken van 'vettige' snoepjes aangezien ze geplastificieerd zijn aan de binnenkant. Werk ze onder andere af met een ronde sticker of label. Ook mooi met droogbloemen, takjes eucalyptus, ... .

Blokbodemzakje wit

Blokbodemzakje zwart