Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden voor de Paper Pigeon webwinkel. 

Ondernemingsgegevens

Paper Pigeon
The Alliance GCV
Rodenbachlaan 8
3110 Rotselaar
BTW BE 0823 968 676

Verzakingsrecht

Als klant heb je het recht om af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief. Dit alles kan enkel binnen de 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. Snoep, suikerbonen en zeepartikelen echter, worden niet teruggenomen.

Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikels terug in ons bezit hebben. Dit gebeurt enkel bij onbeschadigde artikels die ongeopend in hun orginele verpakking zitten.

Het verzakingsrecht geldt niet op artikels die op maat werden gemaakt.

Bij het niet tijdig ophalen van een pakje in een Postpunt, kantoor of automaat wordt bij retour een administratieve / logistieke kost van 10 euro aangerekend. 

Auteursrecht/copyright

De inhoud van de website, de ontwerpen en concepten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Paper Pigeon / The Alliance GCV of rechthoudende derden. Er mag enkel gebruik gemaakt worden van fotomateriaal indien daar op voorhand schriftelijke toestemming voor is gevraagd. De ontwerpen en illustraties op deze site mogen dus niet aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden.

Het copyright logo (paperpigeon) wordt steeds op alle drukwerk vermeld. Elk ontwerp blijft eigendom van Paper Pigeon / The Alliance GCV. 

Prijswijzigingen

Paper Pigeon / The Alliance GCV kan op elk moment de algemene voorwaarden en prijzen van haar diensten wijzigen. Nieuwe prijzen zijn slechts van toepassing vanaf bestellingen na deze wijzigingen.