Veelzijdig GEBOORTESUIKERDOOSJE 'schuifdoosje lang 1' April 05 2022, 0 Comments

Vandaag leggen we de focus op het schuifdoosje lang 1, een veelzijdig doopsuikerdoosje dat je op verschillende manier kan afwerken.

Enkele voorbeelden ...

Combineer de doosjes met een wikkel in kleur naar wens. Dat kan een wikkel zijn in dezelfde kleur of een wikkel in een andere mooi aansluitende kleur en naamsticker vinyl

Je kan deze doosjes ook rechtstreeks bedrukken (interessant bij een iets hogere oplage).

Deze doosjes kan je ook heel mooi afwerken met droogbloemen en één van onze talrijke lintjes. (voorbeeld oudroze 3 en dusty mauve)Schuifdoosje lang 1 in zijdegroen 1 en gebroken wit met een afwerking in blinddruk. Dit kan uiteraard ook met de naam van jullie kindje en/of kleine tekening.

Liever de suikerbonen meteen zichtbaar? Kies voor de schuifdoosjes met een transparante wikkel en werk af met een naamsticker vinyl met lettertype naar wens. 
 

De schuifdoosjes kunnen ook afgewerkt worden met een kalkwikkel. Wist je dat je deze kalkwikkel ook kan bedrukken? Je kan de wikkels ook afwerken met een naamsticker vinyl met lettertype naar wens. 

Schuifdoosje lang 1 bestaat er ook met een deksel in plaats van een wikkel, 'dekseldoosje lang 1'. (voorbeeld in terracotta 1 en gebroken wit)