Blog

We voegen een NIEUW DOOSJE toe aan ons uitgebreid gamma doopsuikerdoosjes. February 09 2022, 0 Comments

We stellen met trots een nieuw geboortesuiker doosje voor. Deze keer een dooszakje met klep. Je kan de doosjes sluiten door middel van een clipje, wasknijper of gewoon met dubbelzijdige tape. Al deze opties vind je overigens terug bij afwerken / extra materialen in de webshop.

Het dooszakje met klep kan je bestellen in maar liefst 57 verschillende kleuren. Zie je de bomen door het bos niet meer? Bestel dan onze stalenkaartjes. De kaartjes en hun verzending worden weer terugbetaald bij een eventuele bestelling achteraf (zie voorwaarden). Je kan ook steeds terecht bij ons voor gericht advies ivm kleuren. 

Op de foto trouwens het doosje in 1 van onze nieuwe kleuren 'sienna (bruin)' en het kleine glazen stolpje met de heerlijke pralinéknikkers van Papa Chocolat. 

 


NIEUWE KLEUR - sienna(bruin) January 24 2022, 0 Comments

Er werd een nieuwe kleur toegevoegd aan het gamma: 'sienna(bruin)'. Kleur nummer 94 ondertussen want voor elk geboortekaartje is er wel een bijpassende kleur en ik verklap nog een geheimpje! Binnenkort komen er nog 3 nieuwe kleuren bij, maar voorlopig is het nog even genieten van dit mooie, warme bruin. // Op de foto schuifdoosje rechthoek met traditionele goudfoliebedrukking. //