Blog

SHOWCASE - blinddruk voor Maurice September 02 2023, 0 Comments

In the picture, schuifdoosje lang 2 met een blinddruk voor Maurice.

Het schuifdoosje lang 2 met inlegstuk is ideaal als je op zoek bent naar een wat groter doopsuikerdoosje. Door gebruik te maken van het inlegstuk vul je ze echter met 11 grote suikerbonen wat op zich niet meer is dan alle andere doopsuikerdoosjes.

Je kan het inlegstuk ook achterwege laten, dan worden de doosjes iets goedkoper en kan je ze rijkelijker vullen met suikerbonen en snoep.
   


NIEUWE kleuren SUIKERBONEN van Papa Chocolat September 01 2022, 0 Comments

Papa Chocolat voegt weer een aantal nieuwe kleurtjes toe aan hun suikerbonen assortiment. Ontdek de 5 nieuwste kleuren: hazelnoot marmer, amazone groen, midnight blue, abrikoos en terracotta roos marmer. Allen matte suikerboontjes. 

Ontdek ze in onze webshop bij vulling - suikerbonen.

(Klik op de titel voor meer foto's)


Nieuwe SUIKERBONEN van DE BOCK June 13 2022, 0 Comments

De Bock heeft een nieuwe reeks matte suikerboontjes uitgebracht 'de velvet collectie' met 5 nieuwe kleuren: groen, blauw, geel, bruin en rood. We hebben de benaming veranderd zodat jullie meteen weten bij welke doosjes deze boontjes onder andere passen. Het werd dus velvet zijdegroen/olijf, velvet indigoblauw, velvet zacht okergeel, velvet cayenne en velvet rood. Niet alleen lekker, maar ook super mooi. Je vindt ze in de webshop bij 'suikerbonen DE BOCK'. 

Op de foto doosjes in cayenne, zijdegroen 1, indigoblauw en onderaan terracotta 1. 


FOCUS OP KLEUR - Doopsuikertjes in warm terracotta January 07 2022, 0 Comments

Ondertussen is ons kleurengamma doopsuikerdoosjes uitgebreid tot maar liefst 94 verschillende kleuren en tinten. Vandaag leggen we graag de focus op het mooie, warme terracotta. 

(Klik op de titel voor meer foto's)